Джаз гурт “Шоколад” (Jazz Band “Shokolad”)

Ігор Гнидин – барабани
Анастасія Литвинюк – фортепіано
Іванка Червінська – вокал
Андрій Кохан – бас-гітара
Міша Балог – саксофон

ShockolaD – один з найуспішніших українських гуртів, що працюють у жанрі world music.
Гурт постійно грає на різноманітних концертних майданчиках – на фестивалях, на великих сценах, у клубах.
Музика гурту зароджується завдяки змішуванню різних стилів, імпровізації, неповторності ідей та мотивів, що базуються на українській свідомості музикантів. Кожен альбом гурту є різним завдяки постійним експериментам над звуками, думками, над синтезом електроніки та акустики. Кожен учасник вносить свій неповторний внесок в музику і звучання гурту.
ShockolaD відкритий до музики різних стилів і напрямків. Музиканти поєднують речі, які здаються непоєднуваними і роблять це настільки природно, що кожен їх концерт пронизаний глибокими емоціями та обміном енергією між гуртом та аудиторією. Гурт несе меседж відкритості, зворушення і доторку до кожної людини, яка хоче поринути у світ звуків, що створюються під час незабутнього музичного ритуалу, яким є ShockolaD

Фестивалі:

“Jazz Bez” (Lviv, Ukraine 2004-2009)
“Fliugery Lvova” (Lviv, Ukraine 2005 – 2012)
“Metro Jazz” (Lviv, Ukraine 2005)
„Jednist” (Kyiv, Ukraine 2007)
„Starzy i Mlodzi, chili jazz v Krakowie” (Krakow, Poland 2007)
„Art Mashine” (Vilnius, Lithuania 2009)
„Jazz Fest” (Sumy, Ukraine 2008)
„XIX Festival of Ukrainian Culture” (Sopot, Poland 2008)
“Fortmission” (Lviv, Ukraine 2009-2010)
“Amiens Jazz Festival” (Amiens, France 2010)
“Mute Nights” (Odessa, Ukraine 2010)
“Alfa Jazz Fest” (Lviv, Ukraine, 2011)
“Ewropejski Stadion Kultury” (Rzeszow, Poland 2011)

Дискографія:

2008 – «Number One»
2009 – «Покоси»
2010 – «ShockolaD. JazzBez + Jazz Kolo. Live»
2010 – «Щедрий вечір з добрим jazzom»
2012 – “WORLD”



Аналогічні або схожі за тематикою роботи:

Ансамбль народних інструментів "Збиранка", Львів
Музичний гурт - "Олександр Бублик і компанія" (Band "Bublik ...
Кавер гурт "Бандит" (Cover Band "Bandit") - 1
Кавер гурт "Вест брасс" (Cover Band "West Brass")
Саксофоніст віртуоз Ігор Волков (Sax - Igor Volkoff) - парк-готель "Др...
Музичний проект "Дві гітари" (гітаристи, акустична гітара) - 3
Кавер гурт “Бандит” (Cover Band “Bandit”) – 4
Кавер група Франко Бенд - демо 2016 , Cover Band "Franko Band"
Кавер група Франко Бенд – демо 2017 , Cover Band “Franko Band”